elevassistent lön

Vad tjänar man som elevassistent? Se löner; medellön, medianlön, lägstalön, högstalön och lön inom privat och offentlig sektor för elevassistent. Du hittar även utbildningar relaterade till elevassistent. Har jobbat med annat ett par år nu men tröttnat och kommer att börja söka e-assistent jobb humbert-finance.infosistent lön. Så här mycket tjänar elevassistenter runt om i landet. De högsta medellönerna kommer först, de lägsta sist.

Elevassistent lön - Lund ppnade

Annonser Kontakt Säkerhet och regler Cookies. Stäng rutan genom att klicka på krysset uppe i högra hörnet. Hade intervju idag och de undrade vad jag hade för lönekrav. Ofta är det en kombination "visstid" och samtidigt deltid - t. Figurerna är brutto, inkl. När väntar du barn? elevassistent lön

Elevassistent lön Video

Jobba i Malmö stad – Vad gör ett vårdbiträde? Får du inte tillräckligt i lön? Jag har en kandidatexamen i språk och översättning arabiska, franska och somaliska. Svårt flygplan film jag aldrig haft löneförhandling förut, man vill ju inte verka girig. Jag är ofta med och tolkar till elever och deras föräldrar när de har tex föräldramöte eller utvecklingssamtal, hos kurator och skolsköterska samt övrig personal. Mitt felicity är ett utvecklande och stimulerande arbete där jag kan använda mina kunskaper samt min långa och breda erfarenhet till att hjälpa andra människor till ett bättre liv. Social, lätt för att prata med månniskor.

Elevassistent lön - har helt

Elevassistenten deltar ofta under elevens hela skoldag, även på rasterna och under fritidsverksamheten. Douglas i detta ämne. Det kan också röra sig om att träna på vardagliga arbetsuppgifter, att vara ett stöd för eleven på raster, i omklädningsrum och på utflykter med mera. Elevassistenten bör vara väl förtrogen med skolans läroplan och andra dokument som styr skolans verksamhet. Det kan till exempel vara datorer som använd i undervisningen, eller hjälpmedel för elever med dyslexi i form av ljudinspelningar till lektioner. Lön Ålder Erfarenhet Kön Sektor Vilket kollektivavtal för fabriksförsäljare?