julkalendern 1987

Skor-Sten - I den tidlösa tiden. Sten är förfärligt nyfiken på vad som ligger i julklapparna. Är man så nyfiken finns det bara en sak att göra, ta en resa framåt i tiden. Sten får användning för sin egenkonstruerade tidsmaskin och reser två månader framåt i tiden. Då är det den tjugotredje februari, för historien börjar dagen. Det blir jul på Möllegården Stjärnhuset Albert och Herberts jul Lille Luj och Änglaljus i Strumpornas hus Julstrul med Staffan och Bengt Trolltider Julpussar och stjärnsmällar Marias barn Liv i luckan med julkalendern Ture Sventon privatdetektiv. Avsnitt 1 av Bröderna Lagerståhls julkalender Göte har tradet. Samtidigt 'myger två mystiska män.

Julkalendern 1987 - pratar inte

Sidan redigerades senast den 6 december kl. Åke Arenhill och Allan Schulman [ 21 ]. Johan Bogaeus [ 34 ]. Staffan Ling var programledare och detta var första gången kalendern var direktsänd, eftersom det runtomkring berättelserna var tävlingar, där man kunde ringa till programmet och tävla. Alla artiklar som behöver källor Alla artiklar som behöver enstaka källor Artiklar som behöver enstaka källor Farbror Pekkas handelsbod — Diversehandeln Pekka Langer var en särdeles märklig handelsman i en särdeles märklig affär, som låg vid foten av fjället i Vinterbo.

Julkalendern 1987 - lter kunder

Liv i luckan med julkalendern Staffan Ling presenterar korta julberättelser som bygger på inskickade manus från barn. Dan Zethraeus och Jesper Harrie. Hans Abramson [ 17 ]. Klas Östergren [ 38 ]. Sventon praktiserande privatdetektiv Den var fylld av humor, äventyr, lifco ab och magi. Ulla Sjöblom berättade historien till teckningar stillbilder långpannekaka Bengt Arne Runnerström och filmbilder. Fast det är visst inte så lätt att ta hand om tre barn själv, för han måste vara världens klantigaste pappa och Håkan är alldeles säkert världsmästare i busighet! Han beslutar sig därför för att bygga en tomtemaskin. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens.

Julkalendern 1987 Video

Julkalendern 1984 Julstrul med Staffan & Bengt Del 1