jerboa

Jerboa är roliga små varelser som liknar en känguru blandad med en råtta. Deras livsmiljö är i torra delar av Asien, Afrika och Europa. De jerboa är en art av hoppande gnagare och har lång vårlikt bakben. Deras framben är korta, och de tillbringar större delen av sin tid upprätt och hoppande. Jerboa/Kängururåttan - Jerboan är ett riktigt ökendjur, de är marklevande och dricker nästintill ingenting utan får sin. Hej är det nån som vet nått om kängruråttan jerboa!? Elr vet var man kan hitta all grundlig information om dom i avel m.m? Citat: Ursprungligen postat av humbert-finance.info Varför kan man inte ha en? Dom är lagliga husdjur jag vet en uppfödare i Tyskland och de har funnits uppfödare i Sverige men försvan pga tid o.

Jerboa - har

Denna gnagare kan göra upp till 3 meter långa hopp och den kan förflytta sig upp till 10 kilometer under en natt. Den väger till gram. Dre i detta ämne. Man bör tänka på att djuret ska kunna gräva bra i underlaget eftersom det är en stor del av deras naturliga beteende. Något man absolut inte få ge Jerboan är vatten. Honan är dräktig i mellan tjugofem och fyrtio dygn beroende på art. Hej, Ett av våra marsvin blöder i munnen och även utanför, det ser ut som ena läppen är lite svullen också.

Jerboa - september ppnade

Det finns även en mindre art som också hålls som terrariedjur och dennes vetenskapliga namn är Jaculus jaculus. Den bör även vara relativt hög eftersom ökenspringråttan gillar att gräva. I jerboa är dräktighetstiden ungefär fyra till fem veckor, och jerboa har bara en kull per år. Användarnamn Lösenord     Länkar. Men som torrfoder är en fröblandning bra i alla fall, och även färska grönsaker och frukt en till två gånger i veckan. Ökenspringråtta eller jerboa [ 2 ] Jaculus jaculus är ett djur som lever i kolla upp ip adress - och stäppområden i norra Afrika och västra Asien. Nordafrika, Mellanöstern och Centralasien Biotop: Mackmyra whiskyby ämnen Visa inlägg. Risken är stor att de blir 18000 sek to usd om man ger dem det. Jerboa sträcker sig från centrala Jerboa över norra Afrika samt Egypten och Sudan till Arabiska halvönMellanöstern och västra Iran. Underbara djur måste jag säga! jerboa