ludvika bibliotek

Tidningar och tidskrifter. Tidskrifterna finns uppe i biblioteket. Dagstidningar finns tillgängliga från klockan måndag - fredag, och från kl på lördagar i bibliotekets entréplan. Dagstidningar finns tillgängliga i bibliotekets entréplan. Det senaste numret av tidskrifter finns att läsa på biblioteket. Äldre nummer går bra att. Hämta blanketten Ansökan om lånekort för barn på ditt närmsta bibliotek. För att skriva ut blanketten direkt klicka här: Ansökan om lånekort för barn PDF. Ta med ifylld blankett till ditt bibliotek för att få ditt lånekort. Barn under 15 år får låna musik-cd och video/DVD enligt åldersgränsen på filmen. Lånetider Böcker: Normalt är. Logga in. Hur går det till? Ange bara ditt lånekortsnummer och pin-kod så kan du använda alla funktioner som biblioteket erbjuder. Lånekort: Pin-kod: Kom ihåg mig. Logga in. Webbansvarig · Ludvika Kommun.

Ludvika bibliotek - Biggest

Se länk under relaterad information. Hämta blanketten Ansökan om lånekort för barn på ditt närmsta bibliotek. Strömmande ljudböcker går att lyssna på i en dator och fungerar numera även på mobiltelefon eller surfplatta. Korsning Kajvägen - Bergslagsgatan Genomfart: Snabblänk till sidans innehåll. Dessa böcker går inte att reservera, men finns även som normallån. Stöd och hjälp till utsatta Utsätter du någon för våld i en nära relation? ludvika bibliotek

Ludvika bibliotek -

Noll, Ingrid Tipsat av: Hämta blanketten Ansökan om lånekort för barn på ditt närmsta bibliotek. Mannen mellan väggarna Av: Kopiering och skanning Utöver utskrift via dator finns även kopiatormaskiner tillgängliga. I bibliotekets katalog kan du söka på vad biblioteket har att erbjuda du kan även reservera media och låna om media du redan lånat. Stöd och hjälp till utövare av våld Barn och våld i nära relationer Misstänker du att någon är utsatt för våld? Stöd och råd för ungdomar Tänk på detta innan du tatuerar eller piercar dig Ekonomi, socialbidrag Socialbidrag, ekonomiskt bistånd Min sida för ekonomiskt bistånd e-tjänster Registrering och sekretess Från ansökan till pengar Riksnormen Så här räknar vi Om du inte är nöjd med beslutet Bidragsnorm Vad räknas som inkomst?

Ludvika bibliotek Video

Det Stora Hemliga Bergrummet 2016-04-29 Låneregler och avgifter på arabiska Låneregler och avgifter på persiska. Öppettider och utställningar för respektive bibliotek finner du i menyn Sister hentai bibliotek. I mobiltelefonen kan du installera en webbläsare med flash integrerat. Stöd och hjälp till utövare av våld Barn och våld i nära relationer Misstänker du att någon är utsatt för våld? Det är en kod everclean knyts till ditt lånekort. Datorerna får bokas högst två timmar per dag per person.