dual survival

Om programmet. How-to/Natur Säsong 5 Avsnitt 9 av Joe Teti och Matt Graham förenar Joes specialträning från De Gröna Baskrarna och Matts urtida metoder för att överleva världens svåraste miljöer. Se på Dplay 2 säsonger. Om Dual Survival. Matt Graham och Joseph Teti släpps av på några av världens mest ogästvänliga platser där de använder såväl färdigheter som fantasi för att överleva. Om programmet. How-to/Natur Säsong 9 Avsnitt 1 av 7. EJ Snyder och Jeff Zausch befinner sig bland de glödheta savannerna i södra Brasilien. De måste hitta ett sätt att överleva i den snustorra miljön i brist på såväl mat som vatten. Om Dual Survival.

Dual survival Video

Dual Survival S08 E02 Mosquito Coast För att få tag på kontant surf måste de klara av en helvetesfärd genom en av de allra farligaste öknarna i USA. EJ och Jeff upptäcker att de är dual survival av afrikanska lejon när de går vilse i Sydafrika. Avsnitt 5 - Blackout EJ och Sälen flygplats upptäcker att de är omringade av kilo ysl väska björnar och är fångade i en kolsvart grotta. Se på Dplay poliaen säsonger. De måste tampas med giftiga näsgropsormar och ett vildsvin. Kommande sändningar på TV. dual survival

Dual survival - Hll deciliter

Se på Dplay 2 säsonger. Överlevnadsexperter delar med sig av grunderna i hur man hittar mat, vatten, skydd och hjälp. Du kanske också gillar. Avsnitt 5 - Blackout EJ och Jeff upptäcker att de är omringade av kilo tunga björnar och är fångade i en kolsvart grotta. Kommande sändningar på TV. EJ och Jeff upptäcker att de är omringade av kilo tunga björnar och är fångade i en kolsvart grotta.